|
 |
| Škabrnjski FORUM - Forum za Škabrnjance i sve one kojima je Škabrnja u srcu |
 |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ambra Ambarski lokalni patriot

|
Postano: sri stu 15, 2006 4:53 pm Naslov: FOTOGRAFIJE ZLIKOVACA |
|
|
OVE SPODOBE KOJI SU SAMO NALIK NA LJUDE SU ZAVILI ŠKABRNJU U CRNO PRIJE 15 GODINA.FOTOGRAFIJE SU IZVUCENE IZ PRILOGA RT BEOGRAD,A SNIMATELJ JE IZVJESNI MARKO SLADAKOVIĆ(O KOJEMU JE GUGY PISAO U JEDNOJ OD TEMA).SNIMAK JE VRLO LOŠE KVALITETE ALI JE ZASAD JEDINI NA KOJI SAM JA NAIŠAO A DA JE SNIMLJEN TOG 18.11.91 U ŠKABRNJI.
 _________________ Kad svi misle isto, znači da niko ne misli dovoljno. |
|
| [Vrh] |
|
GUGY Ratnik za bolje sutra

|
Postano: čet stu 16, 2006 10:11 pm Naslov: Re: FOTOGRAFIJE ZLIKOVACA |
|
|
| ambra je napisao/la: | OVE SPODOBE KOJI SU SAMO NALIK NA LJUDE SU ZAVILI ŠKABRNJU U CRNO PRIJE 15 GODINA.FOTOGRAFIJE SU IZVUCENE IZ PRILOGA RT BEOGRAD,A SNIMATELJ JE IZVJESNI MARKO SLADAKOVIĆ(O KOJEMU JE GUGY PISAO U JEDNOJ OD TEMA).SNIMAK JE VRLO LOŠE KVALITETE ALI JE ZASAD JEDINI NA KOJI SAM JA NAIŠAO A DA JE SNIMLJEN TOG 18.11.91 U ŠKABRNJI.
 |
snimak je napravljen 18. i 19.11.91.g, dio snimke koji prikazuje civile, pok.Matu i Josipu Brkić te Matu Ražova, je snimljen 19. kraj crkve tj. podruma L.Žilića, supružnici su ubijeni u drugom mjesecu 92. i bačeni u masovnu grobnicu, M.Ražov je izvučen nakon pada Škabrnje skupa s GOSPOM kojoj su Srbi osjekli glavu sjekirom, grupa Škabrnjana je ušla u selo ubacila Ražova u fijaker i GOSPU s leglom tuka i odvukli u Prkos,
Postoje i drugi snimci, ulaza tenkova s Marinovca prema centru, također kolone civila, postoje snimci... _________________ Parce mihi,Domine, quia Dalmata sum... |
|
| [Vrh] |
|
Stipan Član Škabrnjskog foruma

Pridružen/a: 08. 12. 2005. Postovi: 113 Lokacija: špansko-malešnica
|
Postano: uto pro 12, 2006 10:58 am Naslov: Re: FOTOGRAFIJE ZLIKOVACA |
|
|
| GUGY je napisao/la: | snimak je napravljen 18. i 19.11.91.g, dio snimke koji prikazuje civile, pok.Matu i Josipu Brkić te Matu Ražova, je snimljen 19. kraj crkve tj. podruma L.Žilića, supružnici su ubijeni u drugom mjesecu 92. i bačeni u masovnu grobnicu, M.Ražov je izvučen nakon pada Škabrnje skupa s GOSPOM kojoj su Srbi osjekli glavu sjekirom, grupa Škabrnjana je ušla u selo ubacila Ražova u fijaker i GOSPU s leglom tuka i odvukli u Prkos,
Postoje i drugi snimci, ulaza tenkova s Marinovca prema centru, također kolone civila, postoje snimci... |
A di su? Zna li se ko ih ima? _________________ Čuvaj mi leđa brate,
i ja ću tvoja,
kada dođu vrimena ljuta,
bitke i boja |
|
| [Vrh] |
|
Mario Član Škabrnjskog foruma

|
|
| [Vrh] |
|
Mario Član Škabrnjskog foruma

|
Postano: čet pro 11, 2008 10:45 am Naslov: |
|
|
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|
 |
|
|